Ontbijt Snacks Sweets

Perzik baked oats bars

Perzik baked oats bars

Heb jij geen zin om in de ochtend lang bezig te zijn met je ontbijt? Of ben je juist op zoek naar een lekker tussendoortje? Dan zijn deze perzik baked oats bars perfect voor jou. Dit recept is namelijk super om voor te bereiden als ontbijt, maar kun je ook prima als tussendoortje nemen. Vul een stuk van deze perzik baked oats bars aan met wat yoghurt of kwark en je hebt een heerlijk ontbijt, of gewoon zo uit het vuistje als lekkere snack. Hoe dan ook is deze onwijs lekker en ook nog eens ontzettend voedzaam. Zeker nu de perziken in het seizoen zijn vind ik het heerlijk om deze te gebruiken om lekkere dingen van te maken. In combinatie met de kokos en amandel een heerlijk en zomers recept. Ook nog eens onwijs makkelijk te maken, want je maakt alles in een kom en zet het daarna in de oven. Weinig werk en je hebt een voor meerdere dagen een lekker ontbijt of snack. Op zoek naar meer lekkere perzik recepten? Probeer dan ook zeker eens deze perzik overnight oats of deze geroosterde perziken.

Let’s make some baked oats bars!

Ingrediënten
voor 6 stuks
– 100 gram havermout
– 2 perziken
– 1 banaan
– 200 ml plantaardige melk
– 1 el kokosrasp
– 1 el amandelpasta
– sap van 1/2 citroen
– 1 tl vanille extract
– 1 tl bakpoeder
– 1 tl kaneel
– snuf zout
amandelschaafsel, kokosrasp

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden
1. Prak de banaan in een kom en voeg hieraan de havermout toe, gevolgd door de kokosrasp, amandelpasta, bakpoeder, kaneel, snuf zout, vanille extract, plantaardige melk en citroensap. Meng dit tot een geheel
2. Verdeel het mengsel in een bakvorm (ingevet of bekleed met bakpapier)
3. Snijd de perzik in plakjes en verdeel deze over het mengsel heen. Bestrooi met wat amandelschaafsel en kokosrasp
4. Zet in de oven voor circa 40 minuten totdat het geheel goudbruin is
5. Laat afkoelen en snijd in stukken

Perzik baked oats bars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.