Ontbijt

Vanille overnight oats

Vanille overnight oats

Vanille, ik ben er dol op. Ik denk dat vanille wel mijn favoriete smaak is. De meest simpele wel, maar het is zo lekker. Deze vanille overnight oats zijn dus ook zeker een favoriet bij mij. Overnight oats maak ik wel vaker, want ik vind het gewoon echt een heerlijk en ideaal ontbijt, maar ik had het nog nooit gemaakt met vanille kwark. Dat was echt een goed idee om dat wel te doen. Hierdoor werd het nog lekkerder dan dat ik het normaal al vind. Zeker afgemaakt met lekkere toppings, zoals amandelpasta. Ik heb gebruik gemaakt van vanille kwark, maar je kunt hier ook makkelijk vanille yoghurt voor gebruiken. Het is in ieder geval een ideaal ontbijt voor de vroege ochtend of om mee te nemen.

Let’s make some oats!

Ingrediënten
voor 1 persoon
– 80 gram havermout
– 100 gram vanille sojakwark (of yoghurt)
– 100 ml plantaardige melk
– 1/2 banaan
– 1 el chiazaad
– snuf kaneel
vijgen, bramen, kokos, pecannoten, amandelpasta

Bereiding
Maak de overnight oats de avond van te voren
1. Prak de banaan en meng in een kom met de havermout, vanille kwark, plantaardige melk, chiazaad en kaneel. Zet voor een nachtje in de koelkast
2. Roer in de ochtend de overnight oats nog een keer goed door
3. Doe de overnight oats in een kom en maak af met de vijgen, bramen, kokos, pecannoten en amandelpasta. Of met de toppings die jij lekker vindt

Vanille overnight oats

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.