Ontbijt

Red velvet brownie havermout

Red velvet brownie havermout

Deze red velvet brownie havermout is eigenlijk niet eens een recept te noemen, maar een lekker snel en makkelijk ontbijtje is het wel. Ik vind het idee van Grünten onwijs tof. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten is 250 gram, wat door de meerderheid van de Nederlanders niet gehaald wordt. Vanuit dit idee is Grünten ontstaan. Ze hebben havermout ontwikkeld mét groenten die smaken naar taart. En ik heb ze mogen proberen. Ik kan je vertellen dat ik hier heel enthousiast over ben. Als je me al wat langer kent, dan weet je dat ik dol ben op groenten en ook in mijn havermout. Het was dus ook niet moeilijk om me hiermee te overtuigen. Dit product is er wel een die het makkelijker maakt voor mensen om toch wat extra groenten binnen te krijgen en dat vind ik top. Deze Red velvet brownie is er een van, maar ze hebben ook nog meer smaken zoals Apple pie en Carrot cake. De Carrot cake is mijn favoriet, maar de andere zijn ook heerlijk. Ze zijn ideaal als snel ontbijt.

Let’s make some oats!

Ingrediënten
voor 1 persoon
– 2 porties Grünten Red velvet brownie oats (300 gram)
– 1 banaan
– 1 el pindakaas
blauwe bessen, cacaonibs, kokosrasp

Bereiding
1. Doe de Grünten Red velvet brownie oats in een kom
2. Snijd de banaan in plakjes
3. Maak de oats af met de banaan, pindakaas, blauwe bessen, cacaonibs en kokosrasp

Red velvet brownie havermout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.