Als je op zoek bent naar een gezond, lekker, makkelijk en snel ontbijt, dan is deze granola parfait met frambozen een perfecte keus. De jam kun je van tevoren goed voorbereiden en in de ochtend hoef je het alleen nog maar in een glaasje (of bakje) te doen. Het ziet er meteen heel feestelijk uit, terwijl het eigenlijk heel erg simpel te maken is. De granola parfait heb ik gemaakt met kokosyoghurt maar je kunt natuurlijk ook een andere yoghurt of kwark gebruiken die jij lekker vindt. Dat is het ideale van dit ontbijtje, je kunt hem precies zo maken als je zelf wilt. Kies je favoriete granola, je favoriete yoghurt/kwark en het fruit wat jij lekker vind om een jam van te maken. Of maak hem gewoon af met wat lekker fruit.
Let’s make some breakfast parfaits!
Ingrediënten
voor 2 personen
– 6 el granola naar keuze
– 400 ml (kokos)yoghurt
– 100 gram (diepvries)frambozen
– 1 el chiazaad
– 6 drops Myprotein Vanille flavdrops
verse frambozen, kokosrasp
Bereiding
Maak de frambozen jam van tevoren
1. Doe de frambozen in een pannetje en verwarm deze op het vuur totdat ze zacht worden
2. Doe nu de chiazaad en flavdrops erbij. Verwarm dit nog even mee en doe daarna in een bakje om af te laten koelen. Bewaar in de koelkast
3. Verdeel in de ochtend de granola over twee glaasjes, vervolgd door de (kokos)yoghurt en de frambozenjam. Maak af met wat kokosrasp en verse frambozen