Ontbijt

Chocolade rawnola

Chocolade rawnola

De dag beginnen met chocolade, wat mij betreft is er geen betere start dan dat. Deze chocolade rawnola is heerlijk daarvoor. Het is een simpel recept met ingrediënten die je waarschijnlijk wel in de kast hebt staan. De naam ‘raw’nola zegt het eigenlijk al, maar je bakt deze dus niet, waardoor het recept super snel klaar is. Eigenlijk is het enigste wat je hoeft te doen alles in een blender of keukenmachine te doen en ja chocolade rawnola is klaar. Ik vind het heerlijk omdat het meer een chewy structuur heeft, in plaats van het knapperige wat je van granola gewend bent. Ook mega lekker, maar soms heb ik zin in wat anders. Ideaal om als topping te gebruiken op je smoothiebowl of yoghurt, maar stiekem ook heel erg lekker om gewoon zo van te eten.

Let’s make some rawnola!

Ingrediënten
voor 1 persoon
– 40 gram dadels
– 20 gram havermout
– 10 gram kokos
– 1 el cacaopoeder
– 1 tl vanille extract

Bereiding
1. Doe alle ingrediënten voor de rawnola in een blender of keukenmachine en blend dit totdat er een kruimelig, maar ‘plakkerig’ geheel ontstaat
2. Gebruik de rawnola als topping op je yoghurt, smoothiebowl of gewoon zo

Chocolade rawnola

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.