Ontbijt

Bloemkool havermout met mango

Bloemkool havermout met mango

Deze bloemkool havermout met mango is een heerlijk warm havermout ontbijt met een tropische twist. De combinatie van mango en kokos geeft mij altijd een zomers gevoel. Perfect dus als je even zin hebt in wat zomer in huis en in je ontbijt. De combinatie van mango met amandelpasta is ook echt een aanrader. Dit ontbijt is dus zeker het proberen waard. Voeg een handje bloemkoolrijst eraan toe en je hebt meteen weer wat groenten binnen.

Let’s make some oats!

Ingrediënten
voor 1 persoon
– 80 gram havermout
– handje bloemkoolrijst
– 200 ml plantaardige melk + 150 ml water
– 1/2 mango
– snuf kaneel
kokosvlokken, amandel, amandelpasta

Bereiding
1. Snijd de mango in stukjes
2. Doe de havermout in de pan, samen met de plantaardige melk, water, bloemkoolrijst en kaneel. Verwarm dit op het vuur
4. Laat de havermout circa 5 minuten zachtjes koken tot de gewenste dikte
5. Doe de havermout in een kom en maak af met de mango, kokosvlokken, amandelen en amandelpasta

Bloemkool havermout met mango

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.