Ontbijt

Appel overnight oats

Appel overnight oats

Dit is denk ik mijn eerste overnight oats recept die ik ooit heb gemaakt. Ik kan me nog goed herinneren dat ik deze appel overnight oats een periode lang elke dag heb gemaakt, zo lekker vond ik deze. Dit vind ik ook een perfect ontbijtje in de periode tussen de zomer en de herfst in. Vaak heb ik dan wel nog zin in wat frissere ontbijtjes, maar wel al met de heerlijke herfstsmaken. De combinatie van appel met de overnight oats is dus perfect. Daarnaast blijf ik overnight oats gewoon een heel lekker en makkelijk ontbijt vinden, vooral wanneer je in de ochtend weinig tijd hebt.

Let’s make some oats!

Ingrediënten
voor 1 persoon
– 80 gram havermout
– 100 ml plantaardige melk
– 100 ml sojayoghurt
– 1 appel
– 1 el rozijnen
– 1 el chiazaad
– snuf kaneel
– snuf speculaaskruiden
pecannoten

Bereiding
Maak de overnight oats de avond van tevoren klaar
1. Meng in een bakje de havermout met de rozijnen, chiazaad, kaneel en speculaaskruiden
2. Rasp de appel grof en voeg deze toe aan de havermout
3. Voeg ten slotte de plantaardige melk en sojayoghurt toe. Roer het geheel goed door en zet het voor een nachtje in de koelkast
4. Roer in de ochtend de overnight oats nog een keer goed door en maak de havermout af met wat pecannoten

Appel overnight oats

2 Reacties

  1. […] je zeker eens moet proberen. Op zoek naar een ander overnight oats recept? Probeer dan eens deze appel overnight oats, tropische overnight oats of deze wortel overnight […]

  2. […] start van de dag. Op zoek naar een ander lekker overnight oats recept? Probeer dan ook eens deze appel overnight oats of deze tropische overnight […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.