Ontbijt

Chocolade pannenkoeken met kersen

Chocolade pannenkoeken met kersen

Deze chocolade pannenkoeken met kersen zijn een echte verwennerij. Kersen en chocolade blijft ook een gouden combinatie, en dat in de vorm van pannenkoeken is natuurlijk al helemaal een succes. Deze pannenkoeken heb ik gemaakt met de cacao pannenkoekenmix van Panash. Het is een pannenkoekenmix op basis van spelt- en boekweitmeel en cacao. Verder zijn er dus geen ingrediënten aan toegevoegd, wat natuurlijk helemaal top is. Alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten en de pannenkoekenmix bevat tevens een flinke portie vezels. Dat is nog eens wat anders dan de standaard pannenkoekenmix. Naast dat hij dus alleen gemaakt is van natuurlijke, biologische ingrediënten en een super voedingswaarde heeft, is hij ook nog eens heel erg lekker én makkelijk te maken. Wat wil je nog meer toch?

Let’s make some pancakes!

Ingrediënten
voor 1 persoon
– 80 gram Panash pannenkoekenmix cacao
– 1 banaan
– 100 ml plantaaridge melk
– 1 el lijnzaad + 2 el water
– snuf kaneel
plantaardige kwark, kersen, hazelnoten

Bereiding
1. Meng in een klein schaaltje de eetlepel lijnzaad met 2 eetlepel water. Zet dit even apart terwijl je de rest voorbereid
2. Prak de helft van de banaan fijn en snijd de rest in plakjes
3. Meng de geprakte banaan met de pannenkoekenmix, plantaardige melk, lijnzaad en kaneel
4. Verhit een pan op het vuur met wat olie of boter. Doe het beslag in de pan en bak de pannenkoeken goudbruin. Wanneer er belletjes ontstaan in de pannenkoeken kun je ze omdraaien en nog even aan de andere kant gaar bakken
5. Serveer de pannenkoeken met de plantaardige yoghurt, kersen, hazelnoten en eventueel extra chocola

Chocolade pannenkoeken met kersen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.