Ontbijt

Appel karamel quesadilla’s

Appel karamel quesadilla's

Deze appel karamel quesadilla’s zijn een heerlijke variatie op je ontbijt. Al eerder maakte ik deze ontbijt quesadilla’s met pindakaas, banaan en een chocolade dip. Deze waren zo goed bevallen dat ik daar weer een nieuwe lekkere variant op heb bedacht. Deze keer met gebakken kaneel appel, amandelpasta en een salted caramel dipsaus. Een super lekkere variant die ook zeker de moeite waard is om te proberen. Zeker als je op zoek bent naar een keer wat anders als ontbijt is dit een aanrader. Het is makkelijk te maken, je hebt maar een paar ingrediënten nodig en je zult versteld staan van de smaak. Een echte verwennerij in de ochtend.

Let’s make some quesadilla’s!

Ingrediënten
voor 1 portie
– 2 volkoren wraps
– 1 appel
– 2 el amandelpasta
– 100 gram (kokos)yoghurt
– 1/2 scoop Myprotein vegan soy protein salted caramel
– 1 scheutje maple syrup
– snuf kaneel
frambozen, kokosrasp

Bereiding
1. Snijd de appel in dunne plakjes
2. Verhit een pan op het vuur, voeg een klein scheutje water toe en bak hierin de gesneden appel plakjes. Voeg vervolgens een snuf kaneel toe en de maple syrup tot een gebakken karamel appel. Zet dit aan de kant
3. Besmeer beide wraps met 1 el amandelpasta
4. Verwarm en pan op het vuur zonder olie en leg hier een wrap in met de amandelpasta kant naar boven
5. Verdeel de plakjes gebakken appel over de wrap en leg de andere wrap met de amandelpasta kant naar beneden erbovenop
6. Draai de quesadilla voorzichtig om en bak nog even aan de andere kant totdat deze goudbruin is
7. Meng in een schaaltje de (kokos)yoghurt met de salted caramel protein tot een dip. Voeg eventueel een scheutje water of plantaardige melk toe als deze te dik wordt
8. Snijd de quesadilla’s in 6 stukken. Maak af met de kokosrasp en frambozen en serveer met de salted caramel dip

Met de code HILDE krijg je 36% korting op je aankoop bij MyProtein

Appel karamel quesadilla's

*deze post bevat affiliate links

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.